احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

بغداد عملیات قاچاق سلاح از طریق مرز عراق و سوریه را تکذیب کرد

وزارت کشور عراق اعلام کرد: «ادعا‌های دروغین اخیر مطرح شده در یک برنامه تلویزیونی در یک کانال ماهواره‌ای در مورد وجود عملیات قاچاق اسلحه در مرز عراق و سوریه را پیگیری کرده و این ادعا‌ها را که مبتنی بر هیچ مدرک واقع‌بینانه‌ای نیستند، تکذیب می‌کنیم.»
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 30
کد خبر: ۲۸۵۰۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ این وزارتخانه با رد کامل این ادعا‌ها که هیچ‌گونه ادله واقعی ندارد، تاکید کرد مرز‌های مشترک عراق و سوریه با وجود یگان‌های قوی و یکپارچه و با استحکامات قوی، سامانه‌های کنترل هوشمند، امن هستند و با تلاش‌های میدانی و اطلاعاتی با هماهنگی بالا از جانب فرماندهی نیرو‌های مرزبانی مدیریت می‌شوند. این عوامل موجب کنترل کامل بر خط مرزی شده و مانع هرگونه نفوذ امنیتی یا تهدیدی علیه حاکمیت کشور می‌شود.

به نقل از فرات نیوز، وزارت کشور عراق تاکید کرد نهاد‌های امنیتی متخصص در این خصوص در طول بازه زمانی گذشته هیچ‌گونه نفوذ یا قاچاق از مرز‌های سوریه را ثبت نکرده‌اند.

این وزارتخانه در ادامه از تمامی رسانه‌ها و نهاد‌های مربوطه خواست تا با هماهنگی قبلی برای اطلاع از سطح آمادگی‌های امنیتی و ثباتی که با تلاش‌ها و فداکاری‌های نیرو‌های مرزبانی به دست آمده است، از واحد‌های مرزی بازدید کنند.

در این بیانیه آمده است: «ترویج چنین ادعا‌های گمراه‌کننده‌ای بدون ارائه شواهد عینی، تنها در خدمت دستور کار‌های مشکوکی است که به دنبال مغشوش کردن افکار عمومی و تضعیف تلاش‌های نهاد‌های امنیتی کشور هستند.»

این وزارتخانه خاطرنشان کرد که «بر اساس آنچه قانون عراق مجاز می‌داند، تمام اقدامات قانونی را علیه کسانی که چنین دروغ‌هایی را ترویج می‌دهند، انجام خواهد داد.» / ایسنا

کلمات کلیدی: بغداد سلاح
مطالب مرتبط
ارسال نظر